Over Mel - Ervaringscoach Mel

Over Mel

Melissa NevejansHallo, ik ben Melissa Nevejans

Ik ben 36 jaar en woon, samen met mijn vriend, in het Limburgse Neerpelt. Ik heb nu een fijn en stabiel leven, maar ik heb hard moeten werken om op dit punt te komen. Jaren heb ik gevochten tegen depressies en PTSS (trauma). Ik zag dat het belangrijk was om terug te keren naar mijzelf. Naar wie ik ben met al mijn kwaliteiten en talenten. Het harde werken werd beloond. Vandaag ben ik sterker dan ooit tevoren.

Ik weet als geen ander wat het is om te moeten opboksen tegen vreemde blikken en niet begrepen te voelen. Mensen konden niet zien hoe erg ik leed. Ook ik had het bijna ooit opgegeven. Ik was moe. Ik kon niet meer. Het leven had geen zin meer.

Jaren zocht ik naar antwoorden. Wat is er aan de hand? Wat is er mis met mij? Uiteindelijk heb ik het besluit genomen om mij langdurig te laten opnemen. Dat is mijn redding geweest en mijn beste besluit ooit.

Nu een paar jaar later staat ik hier. Midden in het leven en wil ik lotgenoten helpen met mijn eigen praktijk. Helpen om te laten zien dat het mogelijk is, helpen zoeken naar een ander leven, en weer zin krijgen in het leven.

Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om iemand aan je zijde te hebben die begrijpt wat je voelt. Het gevoel geven dat je wordt gehoord. Geen rare blikken, geen vooroordelen. Nee, enkel hulp waar jij dat nodig hebt. Iedereen is uniek in de weg naar herstel. Dat herstel ga ik samen met jou uitzoeken zodat jij weer mooie stappen kunt gaan zetten in jouw toekomst.

Laat ons samen zoeken naar wat jij nodig hebt.

Chat openen